Dia a Cavall, vine, descobreix i emociona’t

El Dia a Cavall és una jornada lúdico-festiva anual en la qual diferents centres eqüestres de tot Catalunya obriran les seves portes de manera voluntària i gratuïta amb l’objectiu d’apropar i donar a conèixer al públic general el món dels cavalls i els ponis.

El Dia a Cavall se celebrarà el proper diumenge 17 de maig en horari de 10 a 14h.

La jornada festiva té un format únic per a tots els centres però amb petites diferències per a conèixer la seva riquesa i diversitat.
A les 10:00 h podreu gaudir de diferents activitats relacionades amb cavalls i ponis: passejades gratuïtes i tallers pedagògics: les famílies tindreu l’oportunitat de descobrir i gaudir “el món del cavall” i experimentar les sensacions i el contacte amb els cavalls. Paral·lelament, els centres realitzaran diversos tallers pedagògics per endinsar-vos en aquest món tot responent curiositats: Com es comuniquen els cavalls? Què mengen? Com dormen? entre d’altres.
*Per a poder participar en aquesta activitat la majoria dels centres us demanaran que aviseu prèviament (Consultar a l’apartat Qui hi participa)

A les 13:30h els centres us faran petites demostracions de com es treballa conjuntament amb els cavalls i quines “coses” poden arribar a aconseguir cavalls i genets. Cada centre realitza una o diverses demostracions de les disciplines que practica. Us recomanem que consulteu els programes de cada un dels centres en funció dels vostres interessos clicant a sobre dels centres de l’apartat Qui hi participa.
En paral·lel els centres també organitzen tallers, xerrades i activitats complementàries perquè tots els membres de la família pugueu conèixer i gaudir de la jornada.

Participa en el Dia a Cavall. Vine, descobreix i emociona’t