Ja tenim data per l’edició 2018 del Dia a Cavall, apunta a l’agenda, diumenge 16 de setembre!

Vine, descobreix i emociona’t!

El Dia a Cavall és una jornada lúdico-festiva en la qual diferents centres eqüestres de tota Catalunya obriran les seves portes de manera voluntària i gratuïta amb l’objectiu d’apropar i donar a conèixer al públic en general el món dels cavalls i els ponis.

El Dia a Cavall es celebrarà el diumenge 16 de setembre en horari de 10 a 14h. La jornada festiva té un format únic per a tots els centres, però amb petites modificacions per així poder conèixer la seva riquesa i diversitat:

. A les 10h passejades gratuïtes en poni i/o cavall i tallers pedagògics sobre el món del cavall: persones adultes i infants faran un “tastet” del què significa muntar a cavall i poder viure de primera mà quines sensacions tenim en contacte amb ells. Paral·lelament els centres realitzaran diversos tallers pedagògics per endinsar-nos en aquest món tot responent curiositats: Com parlen els cavalls? Com dormen? entre d’altres
. A les 13:30h es faran demostracions de diferents disciplines o activitats per poder gaudir dels fruits dels vincles que s’estableixen entre cavalls i genets i amazones. Cada centre realitzarà una o diverses demostracions ja poden ser de caire esportiu, salt, doma clàssica, horseball, TREC entre d’altres o bé de caire més lúdic o terapèutic.

Novetats! Enguany el Dia a Cavall es celebra a tota Catalunya

Amb la col·laboració de: Federació Catalana d’Hípica

Participa en el Dia a Cavall… Vine, descobreix i emociona’t!!